Liikuntakerho Muroleessa

Muroleessa jatketaan kerhoyhteistyötä Ruoveden 4H-yhdistyksen, Muroleen Kylät ry:n ja Muroleen-Kekkosen Nuorisoseuran kesken, kun kylällä järjestetään Muroleen, Kekkosen ja Jäminkipohjan pojille ja tytöille liikuntakerho. Liikuntakerhoon ovat tervetulleita esikouluikäiset ja sitä vanhemmat lapset ja nuoret.

Muroleen kerhossa liikutaan ulkona ja sisällä sään mukaan. Ulkoliikunnalle on pakkasraja -15 astetta. Kuitenkin vähän kipakammallakin pakkasella saatetaan ulkoilla osa kerhokerrasta.

Joka kerralle on siis hyvä varata säänmukaiset ulkovaatteet ja mahdollisesti myös sisäliikuntaan sopivat vaatteet sekä vesipullo.

Muroleen liikuntakerhoon osallistuvilta ei edellytetä 4H-jäsenyyttä, eikä peritä toimintamaksua, mutta ilmoittautumista kerhoon toivotaan yhteystietojen ajantasaisuuden vuoksi.

4H-jäseneksi liittymällä ja jäsenmaksun maksamalla tuet paikallista nuorisotyötä ja kerhon toimintaa. Jokainen maksettu jäsenmaksu on meille tärkeä!

Kerhokerroista tiedotetaan ensisijaisesti Muroleen kylän omassa Facebook-ryhmässä.

Muroleen liikuntakerho

Paikka: Muroleen kylätalon ympäristö tai Muroleen-Kekkosen Nuorisoseurantalo sekä vaihtelevat paikat Muroleen tai Kekkosen alueella

Ajankohta: Vaihtelevina viikonpäivinä, sovitaan wa-ryhmässä

Ohjaajat: Vaihtuvat ohjaajat