Liikuntakerho Muroleessa

Muroleessa jatketaan kerhoyhteistyötä Ruoveden 4H-yhdistyksen, Muroleen Kylät ry:n ja Muroleen-Kekkosen Nuorisoseuran kesken, kun kylällä järjestetään Muroleen, Kekkosen ja Jäminkipohjan pojille ja tytöille liikuntakerho. Liikuntakerhoon ovat tervetulleita esikouluikäiset ja sitä vanhemmat lapset ja nuoret.

Muroleen kerhossa liikutaan ulkona ja sisällä sään mukaan. Ulkoliikunnalle on pakkasraja -15 astetta. Kuitenkin vähän kipakammallakin pakkasella saatetaan ulkoilla osa kerhokerrasta.

Joka kerralle on siis hyvä varata säänmukaiset ulkovaatteet ja mahdollisesti myös sisäliikuntaan sopivat vaatteet sekä vesipullo.

Muroleen liikuntakerhoon osallistuvilta ei edellytetä 4H-jäsenyyttä, eikä peritä toimintamaksua, mutta ilmoittautumista kerhoon toivotaan yhteystietojen ajantasaisuuden vuoksi.

4H-jäseneksi liittymällä ja jäsenmaksun maksamalla tuet paikallista nuorisotyötä ja kerhon toimintaa. Jokainen maksettu jäsenmaksu on meille tärkeä!

Muroleen liikuntakerho

Aloitus: 4.9.2023

Paikka: Muroleen kylätalon ympäristö tai Muroleen-Kekkosen Nuorisoseurantalo sekä vaihtelevat paikat Muroleen tai Kekkosen alueella

Ajankohta: Tiistai klo 18.00 - 19.00 (poikkeuskerroista sovitaan erikseen)

Ohjaajat: Aino, Eetu, Kosti, Matti, Samu 

Osallistujamäärä: 5 - 20

Ilmoittautuminen kauden 2023-2024 kerhoihin 

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Ruoveden 4H-kerhoihin ja nuorten ryhmiin kaudelle 2023- 2024. 

Ilmoittautuminen on pakollista , jotta osallistujan tiedot ja huoltajien yhteystiedot ovat 4H-yhdistyksen ja ohjaajien käytettävissä ensimmäisestä kerhokäynnistä alkaen.  

Täytä perheen jokaisesta ilmoittautujasta oma lomake. 

Ilmoittaudun seuraavaan kerhoryhmään
Kuvauslupa
Kerholaisen 4H-jäsenyys

Uusi jäsen, käy vielä nyt täyttämässä jäsenlomake osoitteessa liity.4h.fi  (avautuu uuteen ikkunaan). Koko perheen liittymistiedot voi toimittaa kerralla. 

Vanha jäsen, tarkista ja päivitä jäsentietosi osoitteessa oma.4h.fi  (avautuu uuteen ikkunaan).