LANIT Tuuhosella 2021

Järjestämme Tuuhosen leirikeskuksella LANIT-tapahtuman, johon otamme mukaan noin 12 ilmoittautunutta 15 vuotta täyttänyttä osallistujaa. 

Tapahtumaa oli jo kahteen kertaan jouduttu siirtämään koronan vuoksi, ja näytti siltä, että saamme tapahtuman toteutumaan. Kuitenkin tilanne heikentyi jälleen juuri ennen 11.-13.12.2020 sovittua tapahtumaamme, ja jouduimme jälleen tekemään päätöksen siirtämisestä keväälle 2021. 

Lanit ovat koneella pelaamista varten, joten oman koneen ottaminen mukaan on suositeltavaa. Ruoveden lukion e-sports linja sekä Saskyn koulutuskuntayhtymä lainaavat laneille kuusi pelikonetta, eli osallistuminen ilman omaa konetta onnistuu myös tarvittaessa. 

Tapahtumassa on mainion sponsorimme Elmonetin ansiosta mahdollista pelata joitain maksullisia pelejä sekä tarjoamme pelaajille ruoan koko viikonlopun ajan. Vastaa siis alla olevaan kyselyyn ilmoittautuessasi tapahtumaan! Tapahtumatilat tarjoaa Ruoveden kunta. Tapahtumassa on mukana vapaaehtoisia aikuisia, jotka toimivat valvojina koko viikonlopun ajan.

Tapahtuma järjestetään osana Kautta rantain -Leader-hanketta, ja toteutuksessa huomioidaan mahdollisesti muuttuvat toimintaohjeet ja rajoitukset koronaviruksen suhteen. 

Tapahtumaan voi osallistua vain täysin terveenä.
Kaikkia ohjeistetaan noudattamaan suositeltua 1-2 m turvaväliä koko tapahtuman ajan. Hyvää käsi- ja yskimishygieniaa noudatetaan. 
Pysytään terveinä!

Suosimme pelaajia joilla on tuoda oma kone ja muuten otamme osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä. Olehan siis nopea ja ilmoittaudu alla olevan kyselyn kautta!