Helppi-palvelu

Ruoveden 4H-yhdistys on mukana Helppi-palvelussa. Helppi on tullut Ruovedellä käyttöön huhtikuussa 2022. 

4H on avannut uuden Helppi-palvelun, joka auttaa arjessa ja työllistää samalla nuoria. Palvelu toimii sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavalla Helppi-sovelluksella. Sovellus yhdistää luotettavasti palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt nuoret.

Helppi-palvelun kautta asiakas voi tilata koulutettuja ja perehdytettyjä nuoria esimerkiksi nurmikonleikkaajiksi, kotisiivoukseen, ikkunoidenpesuun, lemmikkien hoitajiksi tai tekemään erilaisia pihatöitä. Ruovedellä palvelua tulee saataville esimerkiksi nurmikon leikkaamiseen, ikkunanpesuun ja haravointiin. 

4H-yhdistyksen työpalvelunuoret tai Helpissä mukana olevat paikalliset 4H-yrittäjät saavat sovelluksen kautta työtilaukset, ja käyvät tekemässä työkeikat asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Tehtävän suoritettuaan nuori kuittaa työn tehdyksi sovelluksen kautta. 

Sovellus otetaan käyttöön tänä kesänä kymmenissä 4H-yhdistyksissä. Toimintaa laajennetaan asteittain, ja tavoitteena on ottaa palvelu käyttöön valtakunnallisesti, jolloin 4H:n työnvälitys siirtyy lähes kokonaan digitaaliseksi. Kirjautumalla Helppi-palveluun voit katsella, mitä palveluita alueellasi on tarjolla. 

Osoitteessa helppi.4h.fi pääset tutustumaan tarkemmin Helppi-palveluun ja lataamaan itsellesi Helppi-sovelluksen. 

Nuori, haluatko työkeikkoja Helppi-palvelun kautta? Jätä hakemuksesi 4H:n työnhakusivulla! 

Lisätietoja: 

Ruoveden 4H-yhdistys, Teija Perttula, teija.perttula (a) 4h.fi, 050 526 5465