Töitä

Ruoveden 4H-yhdistys palkkaa töihin joka vuosi nuoria erilaisiin tehtäviin. Seuraa ilmoituksia ja hae rohkeasti meille töihin! Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa millaisista töistä olisit kiinnostunut. 

Työllistyä voit ympäri vuoden myös 4H-yrittäjänä ja 4H-kerhonohjaajana. Ota yhteyttä jos innostut! Kerhojen ohjaamisesta kiinnostuneille järjestetään koulutusta ja perehdytystä. 4H-yrittäjäksi voi ryhtyä esimerkiksi lyhyen valmennuksen tai 4H-yrityskoulutuksen kautta. 

Kaikki avoimet työpaikat ja niihin hakeminen Nuori, hae 4H:lle töihin -sivulla 

Ysit töihin kannustaa kesätöihin 

Paras kesätyö on sellainen, mistä saa tietysti omaa rahaa, mutta myös hyviä kokemuksia! Lyhytkin kesätyö näyttää hyvältä ansioluettelossa. Mikä tärkeintä: jokaisessa kesätyössä oppii työn teosta, työpaikoista, itsestäsi ja toisista ihmisistä. 

Ruoveden 4H-yhdistys toteuttaa Ysit töihin toimintamallia, missä kohdistamme erityishuomion peruskoulun päättäviin 9.-luokkalaisiin, heidän työelämätaitoihinsa ja kesätöihin pääsemiseen peruskoulun jälkeisenä kesänä. 

Ysit töihin -sivulla kerromme lisää Ysit töihin -toimintamallista 

Ysit töihin -logo
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.