Töitä

Paras kesätyö on sellainen, mistä saa tietysti omaa rahaa, mutta myös hyviä kokemuksia! Lyhytkin kesätyö näyttää hyvältä ansioluettelossa, ja mikä tärkeintä; jokaisesta kesätyöstä oppii itse jotakin työn teosta, työpaikoista, itsestäsi ja toisista ihmisistä.

Ruoveden 4H-yhdistys työllistää joka kesä nuoria erilaisiin tehtäviin. Seuraa ilmoituksia ja hae rohkeasti meille töihin! Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa millaisista töistä olisit kiinnostunut. 

Tiesithän, että työllistyä voit ympäri vuoden myös 4H-yrittäjänä ja 4H-kerhonohjaajana. Ota yhteyttä jos innostut! Kerhojen ohjaamisesta kiinnostuneille järjestetään koulutusta ja perehdytystä. 4H-yrittäjäksi voi ryhtyä esimerkiksi lyhyen valmennuksen tai 4H-yrityskurssin kautta.

Työnantaja, työllistä nuori ensi kesänä kauttamme! Hoidamme työnantajavelvoitteet ja palkkaamme tuellasi (400 €) nuoren sinun työpaikallesi, 4H-yhdistyksen tehtäviin, tai tuemme paikallista yrittäjää tai muuta tahoa tarjoamaan nuorelle kesätyötä. 
Ole yhteydessä teija.perttula@4h.fi tai 050 526 5465, Teija, 4H

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.