Mun Ruovesi

Mun Ruovesi - Positiivisia asioita Ruovedeltä -kuvataidekilpailu

Ruoveden 4H-yhdistys julistaa Ruoveden yläkoulu- ja lukioikäisille avoimen kuvataidekilpailun. Kilpailu on osa Ruoveden 4H-yhdistyksen Meiltä meille -kehittämishanketta 2016 - 2017.

1. Kilpailun nimi on Mun Ruovesi - Positiivisia asioita Ruovedeltä

2. Kilpailun järjestäjä on Ruoveden 4H-yhdistys ry

3. Kilpailussa on yksi yläkoulu- ja lukioikäisten sarja. Töistä kootaan näyttely loppukevääksi tai alkukesäksi 2017. Töistä osa voidaan valita myös kevään tai kesän 2017 aikana painettavaan nuorille suunnattuun ei-kaupalliseen painotuotteeseen.

4. Kilpailuun voi osallistua kuvataidetöillä. Töiden tekniikka on vapaa; esimerkiksi piirroksia, valokuvia, maalauksia. Kooltaan kilpailutyö voi olla maksimissaan A3.

Töiden tulee olla osallistujan itsensä tekemiä ja niihin tulee olla täydet oikeudet. Kilpailija voi osallistua useammalla kuin yhdellä työllä. Töiden ei tarvitse olla varta vasten kilpailua varten tehtyjä.

5. Kilpailuaika päättyy 31.1.2017. Kilpailuun osallistumalla hyväksyy nämä säännöt.

6. Työt tulee toimittaa Ruoveden 4H-yhdistyksen toimistolle kilpailuaikana joko postitse (postikulut maksaa lähettäjä) tai henkilökohtaisesti (Honkalantie 10, 34600 Ruovesi). Kilpailutöitä ei palauteta, ellei osallistuja palautusta erikseen pyydä työtä lähettäessään. Tällöin palautuksesta sovitaan tapauskohtaisesti. Valokuvat voi toimittaa sähköpostitse osoitteella teija.perttula(a)4h.fi. Kirjoita viestin otsikoksi Mun Ruovesi.

7. Osallistujan pitää töitä luovuttaessaan ilmoittaa kirjallisesti nimensä, täydellinen osoitteensa, puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa, töiden mahdolliset nimet sekä lyhyt selostus töistä. 

 8. Kilpailun parhaat valitsee Ruoveden 4H-yhdistyksen nimeämä raati. Kaksi parasta palkitaan 100 euron lahjakorteilla voittajien toiveiden mukaisiin paikallisiin liikkeisiin ja lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan tuotepalkinto.

9. Voittajat julkistetaan keväällä 2017. Voittajien nimet julkaistaan Ruoveden 4H-yhdistyksen www-sivuilla. Voittajille ilmoitetaan myös kirjallisesti.

10. Osallistuja luovuttaa Ruoveden 4H-yhdistykselle teosten käyttöoikeuden korvauksetta kilpailun, siihen liittyvän näyttelyn sekä näihin liittyvän tiedotuksen, viestinnän ja markkinoinnin puitteissa
- ripustaa kilpailutyönsä näytteille,
- julkaista kilpailutöidensä kuvat Ruoveden 4H-yhdistyksen www-kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa
- käyttää kilpailutöidensä kuvia Meiltä meille -hankkeen puitteessa suunniteltavassa ei-kaupallisessa painotuotteessa sekä
- luovuttaa kilpailutöidensä kuvia lehdistökäyttöön.

11. Ruoveden 4H-yhdistys pidättää oikeuden valikoida näytteille asetettavat tai muutoin julkaistavat kilpailutyöt. Kotirauhan, iän yms. suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on oltava kirjallinen lupa kuvan julkaisuun (alaikäisiltä vanhempien kirjallinen lupa).
Ruoveden 4H-yhdistys ei vastaa kilpailuun luovutetuille töille mahdollisesti aiheutuneista vahingoista eivätkä näistä tai palautusjärjestelyistä aiheutuvista mahdollisista välillisistä vahingoista.