Kerhot

Kerhovuosi 2022 - 2023 on käynnistymässä! 

Kerhojen syyskausi käynnistyy syyskuun alussa. Ilmoittautuminen on käynnissä ja ryhmät julkistettu! Voit tutustua ryhmiin tarkemmin alasivuilla. 

Ilmoittaudu ennen kerhoon tuloa seuraten alla olevaa ohjetta. 

Kerhopaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja kerhot toteutetaan riittävällä osallistujamäärällä. 

Ilmoittautumisohjeet 

 1. Ilmoittaudu tämän sivun lomakkeella haluamaasi kerhoon. 
  Ohjaajat tarvitsevat tiedot kaikista osallistujista etukäteen. 
 2. Täytä jäsenlomake (liity.4h.fi) 
  TAI tarkista ja päivitä vanhat jäsentietosi (oma.4h.fi)
 3. Tule tutustumaan kerhoon, vaikka parikin kertaa. 
 4. Jatka kerhossa aktiivisesti koko kerhokausi ja maksa saamasi jäsenmaksulasku 
  TAI jos kerho ei 1-2 tutustumiskäynnin jälkeen ollutkaan sinun juttusi, ilmoita 4H-yhdistykseen, että paikkasi voi vapauttaa jollekin toiselle ja laskun perua. 
 5. Seuraavan jäsenmaksukauden alussa maksa jälleen saamasi uusi jäsenmaksulasku 
  TAI osoitteessa oma.4h.fi peru jäsenyytesi, mikäli 4H-toiminta ei ole enää sinulle ajankohtaista etkä halua tukea jäsenmaksullasi paikallista nuorisotyötä. Jäsenmaksulaskut saattavat tulla eri aikoihin vuodesta, riippuen siitä, milloin olet jäseneksi liittynyt. 

Kaikissa kysymyksissä voit kääntyä 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Teijan puoleen, teija.perttula(a)4h.fi tai 050 526 5465. 

4H-jäsenyys 

Toivomme kaikkien kerholaisten liittyvän 4H-jäseniksi. 4H-jäsenyys on voimassa kalenterivuoden ilmoittautumiskuukaudesta alkaen ja 35 euron jäsenmaksulla voi harrastaa vaikka useammassakin kerhossa vuoden mittaan. Koko perhe harrastaa 70 euron perhejäsenmaksulla. 

Jos 4H-jäsenyys ei missään tapauksessa esimerkiksi laskutusteknisistä syistä ole vaihtoehto, laskutamme jäsenmaksun sijaan 35 euron toimintamaksun/lapsi/kerho/kerhokausi. 

4H-jäsenyyssivulla kerromme mitä jäsenyys tarkoittaa ja vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin 4H-jäsenyydestä. 

4H-kerhotoiminta lyhyesti 

4H-harrastekerhot ovat 4H:n ryhmätoiminnan tärkein muoto. Yli 6-vuotiaille tarkoitettuja kerhoja on noin 3000 eri puolilla Suomea. Kerhoissa lapset oppivat monipuolisesti kestävään elämäntapaan liittyviä arjen taitoja sekä yritteliään ihmisen perusvalmiuksia. TOP-tehtäväpankki on ohjaajien ja kerholaisten tärkeä työkalu.

4H-kerhoissa tarjotaan lapsille monipuolisia oppimiskokemuksia, eli kokeillaan ja tehdään eri asioita. Aihepiirejä ovat esimerkiksi ruoka, metsä ja luonto, käsillä tekeminen, eläimet, puutarha, ympäristö ja kanvainvälisyys. Yleiskerhoissa tehdään joka kerralla erilaisia asioita, teemakerhoissa keskitytään yhteen aiheeseen. 

Osa kerhoista kestää koko lukuvuoden, toiset voivat olla kestoltaan lyhyempiä, vain muutamien viikkojen mittaisia. 

Ilmoittautuminen kauden 2022-2023 kerhoihin 

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Ruoveden 4H-kerhoihin ja nuorten ryhmiin kaudelle 2022- 2023. 

Ilmoittautuminen on pakollista , jotta osallistujan tiedot ja huoltajien yhteystiedot ovat 4H-yhdistyksen ja ohjaajien käytettävissä ensimmäisestä kerhokäynnistä alkaen.  

Täytä perheen jokaisesta ilmoittautujasta oma lomake. 

Ilmoittaudun seuraaviin kerhoryhmiin

Uusi jäsen, käy vielä nyt täyttämässä jäsenlomake osoitteessa liity.4h.fi  (avautuu uuteen ikkunaan). Koko perheen liittymistiedot voi toimittaa kerralla. 

Vanha jäsen, tarkista ja päivitä jäsentietosi osoitteessa oma.4h.fi  (avautuu uuteen ikkunaan).

Voit siirtyä suoraan alas lähettämään ilmoittautumislomaketta.  Tervetuloa kerhoon!


Jos kerholainen ei esimerkiksi laskutusteknisistä syistä liity 4H-jäseneksi, vaan 35 euron jäsenmaksun tai 70 euron perhejäsenmaksun sijaan haluatte laskun 35 euron toimintamaksusta/lapsi/kerhoryhmä, täytättehän vielä seuraavat kohdat: 

Kuvauslupa
Ei-jäsenen toimintamaksu