Kerhot

Kerhovuosi 2021 - 2022 on käynnistynyt!

Syksyllä on käynnistynyt iso määrä uusia kerhoryhmiä! Kerhokauden aloitus elo-syyskuun vaihteessa viikolla 35. 

Tutustu ryhmiin tarkemmin tämän sivun valikoissa. 
Huom! Torstain kokkailukerhot siirtyneet yhtenäiskoulun kotitalousluokkaan! 

Ilmoittautuminen jokaiseen kerhoon etukäteen tämän sivun lomakkeella! Voit hyvin käydä kerhossa tutustumassa ennen kuin maksat jäsen- tai osallistumismaksua. Ilmoittautumisen tarvitsemme kuitenkin aina, ja sen voi perua, jos ei kerho ollutkaan sinun juttusi. 

Toivomme kaikkien kerholaisten liittyvä 4H-jäseniksi. Mitä 4H-jäsenyys tarkoittaa? Katso UKK!

4H-kerhotoiminta

4H-harrastekerhot ovat 4H:n ryhmätoiminnan tärkein muoto. Yli 6-vuotiaille tarkoitettuja kerhoja on noin 3000 eri puolilla Suomea. Kerhoissa lapset oppivat monipuolisesti kestävään elämäntapaan liittyviä arjen taitoja sekä yritteliään ihmisen perusvalmiuksia. TOP-tehtäväpankki on ohjaajien ja kerholaisten tärkeä työkalu.

4H-kerhoissa tarjotaan lapsille monipuolisia oppimiskokemuksia, eli kokeillaan ja tehdään eri asioita. Aihepiirejä ovat esimerkiksi ruoka, metsä ja luonto, käsillä tekeminen, eläimet, puutarha, ympäristö ja kanvainvälisyys. Yleiskerhoissa tehdään joka kerralla erilaisia asioita, teemakerhoissa keskitytään yhteen aiheeseen. 

Osa kerhoista kestää koko lukuvuoden, toiset voivat olla kestoltaan lyhyempiä, vain muutamien viikkojen mittaisia.

Ilmoittautuminen kauden 2021-2022 kerhoihin 

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Ruoveden 4H-kerhoihin kaudelle 2021- 2022. Ilmoittautuminen on pakollista , jotta kerholaisen tiedot ja huoltajien yhteystiedot ovat 4H-yhdistyksen ja kerhonohjaajien käytettävissä ensimmäisestä kerhokäynnistä alkaen. Täytättehän kaikki tiedot huolellisesti! 

Ilmoittaudun seuraaviin kerhoryhmiin *
4H-tilaisuuksissa otettuja kuvia voidaan harkitusti käyttää 4H.n sähköisissä ja painetuissa tiedotusmateriaaleissa *
Jäseneksi liittyminen *

Uusi jäsen, käy vielä täyttämässä jäsenlomake osoitteessa liity.4h.fi 

Liittymällä Ruoveden 4H-yhdistyksen jäseneksi, voit osallistua kaikkeen toimintaamme joko ilmaiseksi tai jäsenetuhintaan. Kerhotoiminta on aina jäsenille ilmaista. Tapahtumat ja retket on suunnattu ensisijaisesti jäsenistölle, Jäsenmaksumme ovat hyvin maltillisia, 35 euroa yksilöjäsenmaksu ja 70 euroa koko perheen jäsenmaksu. 

Omia jäsentietoja voi käydä tarkastelemassa ja muuttamassa digitaalisella jäsenkortilla oma.4h.fi. Pidäthän tietosi ajantasalla! Jäsenkortilla saat myös alennuksia ja etuja. Jäsenillä on lisäksi 4H-tilaisuudet kattava tapaturmavakuutus. 

Jäsenmaksusi ja -kautesi on voimassa 12kk kerrallaan, alkaen liittymiskuukauden alusta. Jäsenmaksukauden päättyessä saat uuden jäsenmaksulaskun. 

Vaihtoehtoisesti laskutamme jäsenmaksun sijaan kerhomaksun ilman jäsenyyttä 35 eur/hlö/kerho.

4H-jäseneksi liittyminen on helpoin tapa tukea 4H-nuorisotyötä omalla paikkakunnalla. Jäsenyys kannattaa! On hienoa jos päätätte liittyä jäseniksi vaikka koko perhe! 

Tervetuloa mukaan toimintaan!