Nuori, hae 4H:lle töihin

Mahtavaa, että olet kiinnostunut 4H-yhdistyksen työpaikoista nuorille! 

Kerhonohjaajaksi 4H-kerhoihin

Ohjaajaksi voit hakea ympäri vuoden. Paikkoja täytetään tarpeen tullen tai jos sinulla on joku erityisosaaminen jonka ympärille voisimme rakentaa teemakerhon niin kerro se rohkeasti meille, voit tehdä itsellesi työpaikan. Kerhonohjaajalta edellytämme vähintään 13-vuoden ikää. Kerhonohjaajat sitoutuvat käymään Osaava kerhonohjaaja -koulutuksen ja liittymään 4H-jäseniksi. 

4H-yritys

Onko sinulla idea? Olisiko siitä bisnekseksi? Tule selvittämään se yhdessä meidän kanssa. 4H-yrittäjänä luot itsellesi työtä ja me tuemme sinua siinä.

Pienimuotoista pihapalvelua, ruohonleikkuuta, kahvilakärry-yrittäjää ja lammaspaimenia meiltä on jo kyselty. Olisiko sinulla esimerkiksi niihin osaamista ja innokkuutta yritystoimintaan? Ota yhteyttä lomakkeen kautta myös tässä tapauksessa.

Kesätyöt 2021 

Kesälle 2021 pystymme palkkaamaan nuoria uuteen mielenkiintoiseen työhön harjoittelemaan matkailupalvelu- ja asiakaspalvelutaitoja Ruoveden keskustan tärkeisiin kulttuurimatkailukohteisiin. Kesätyöntekijöiden tehtäviin kuuluvat esimerkiksi lipunmyynti, kioskityö ja matkailijoiden opastaminen, sekä Viljamakasiinin näyttelyiden valvonnassa ja oheismyymälässä avustaminen. Kaikki kesätyöntekijät pääsevät jo ennen töiden aloittamista osallistumaan toiminnalliseen koulutukseen Ruoveden kulttuurimatkailusta ja asiakaspalvelutaidoista. 

Eduksi katsotaan reippaus, kiinnostus oppia uutta Ruovedestä ja jakaa tietoa toisille, valmius käyttää englannin kieltä tarvittaessa, luotettavuus ja sosiaaliset taidot. Palkkaamme töihin viisi 15-17-vuotiasta nuorta kahden viikon työsuhteisiin koulujen kesäloma-aikana. Työpäivinä ti-la. 

Kesäoppaat palkkaamme OP Ylä-Pirkanmaan Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kautta. 

Yhden yli 18-vuotiaan nuoren palkkaamme Ruoveden kesämatkailuun aputyönjohtajaksi. Toivomme kokemusta asiakaspalvelusta ja vastuullisuutta sekä sosiaalisuutta ja reippautta. 

Lisäksi voit hakea ruokakouluohjaajaksi kesän 2021 Ruokakouluun. Varmistuu myöhemmin saadaanko päiväleiri tänä kesänä toteutettua, mutta hakea kannattaa varmuuden vuoksi. Töitä noin 30 h kesän aikana. Palkkaamme kolme nuorta, jos Ruokakoulu päästään toteuttamaan. 

Yhdelle nuorelle töitä on tarjolla Reilu Teko -lannoitesäkkikeräyspisteen hoitajana. Tehtävänäsi on tehdä ja viedä opasteet pisteelle, pitää piste siistinä, laskea säkit säännöllisesti ja tiedottaa yhdistykselle keräyspisteen asioista. Töitä noin 10 - 15 h kesän aikana. 

Oletko innokas kalastaja? Hae töihin kalastuslähettilääksi esittelemään kalastusharrastusta Ruovedellä toisille nuorille. Tehtävänäsi on tehdä alkukesän aikana omien kalaretkiesi yhteydessä viisi erilaista sosiaalisen median sisältöpostausta eri tavoista harrastaa kalastusta Ruovedellä, ja kannustaa näin nuoria kalastusharrastuksen pariin. Tehtävästä sovitaan erillinen korvaus. 

Ryhtyisitkö harrastusagentiksi? Kesän ja mahdollisesti alkusyksyn aikana keräät tietoa ja viestintämateriaalia erikseen sovituista harrastuksista Ruovedellä ja avustat 4H-yhdistystä tekemään toiminnallisen harrastuspaketin paikkakunnan nuoria varten kannustamaan nuoria kokeilemaan rohkeasti Ruoveden erilaisia harrastusmuotoja. Harrastusagenteiksi palkataan useampia nuoria ja jokaisesta harrastusesittelystä maksetaan pieni palkkio. Tarkempi työnjako sovitaan yhteisessä kokoontumisessa keväällä tai alkukesällä. 

Kaksi nuorta työllistyy marjasatohavainnointiin ja perustaa havaintoruudut metsään sekä tekee sovitut laskentakäynnit kevään ja kesän aikana. Kerätty tieto toimitetaan Luonnonvarakeskukseen ohjeiden mukaisesti. 

Haku kaikkiin kesätyötehtäviin 18.4.2021 mennessä tämän sivun lomakkeella. Osa paikoista saatetaan täyttää jo aikaisemmin, joten lähetä hakemuksesi ajoissa! Jos hakemuksesi jälkeen haettavaksi tulee vielä uusia työpaikkoja joista olet kiinnostunut, voit lähettää uuden hakemuksen. 

Lisätietoja työpaikoista voi tiedustella 4H-yhdistyksen Teijalta, teija.perttula(a)4h.fi tai 0505265465. 

Työnhakulomake

Tällä lomakkeella lähetät hakemuksesi Ruoveden 4H-yhdistyksen töihin ja kerrot kiinnostuksestasi ryhtyä 4H-kerhonohjaajaksi tai 4H-yrittäjäksi. Täytä lomakkeen kentät huolellisesti. 

Haluan työllistyä (voit valita useammankin): *
4H-yhdistyksen jäsenyys
Ysit töihin (voi olla eduksi hakijalle, mutta ei pakollista)

Lähettäessäsi hakulomakkeen, saat vielä vahvistusviestin sähköpostiisi. Täyttämäsi tiedot lähetetään sinulle sähköpostilla. Lomake on suojattu. Tietosuojaseloste