Nuori, hae 4H:lle töihin

Mahtavaa, että olet kiinnostunut 4H-yhdistyksen työpaikoista nuorille! Voit 

  • ryhtyä kerhonohjaajaksi 
  • perustaa oman 4H-yrityksen
  • ja hakea 4H-yhdistyksen palkkatöihin 

Ryhdy kerhonohjaajaksi 4H-kerhoihin

Ohjaajaksi voit hakea ympäri vuoden. Jos sinulla on joku erityisosaaminen joka olisi hyvä teemakerhon aihe, niin kerro se rohkeasti meille. Voit tehdä itsellesi työpaikan. Voit ohjata kerhoa joko kirkonkylällä tai sivukylillä, koko lukuvuoden tai lyhyemmän ajan. Kerhonohjaajalta edellytämme vähintään 13-vuoden ikää. Kerhonohjaajat sitoutuvat käymään Osaava kerhonohjaaja -koulutuksen ja liittymään 4H-jäseniksi. 

4H-akatemia-sivustolla kerrotaan lisää 4H-kerhonohjaajana toimimisesta

Perusta oma 4H-yritys

Perusta oma 4H-yritys. Onko sinulla idea? Olisiko siitä bisnekseksi? 4H-yrittäjänä luot itsellesi työtä ja me tuemme sinua siinä. Autamme myös kehittämään ideaa. 

Meiltä on kysytty pihapalveluita, ruohonleikkuuta, kahvilakärry-yrittäjää, lammaspaimenia ja juhla-apua. 4H-yritysideoissa rajana ovat vain sinun taitosi, kiinnostuksesi ja asiakkaiden tarve. 

4H-akatemia-sivustolla kerrotaan lisää 4H-yrittäjänä toimimisesta

Hae 4H-yhdistyksen työpaikkoja

Toimitilan siivoaja 

4H palkkaa nuoren siivoamaan Kohtaamispaikka Aleksiina -toimitilan noin kahden tai kolmen viikon välein. Töitä 2 - 3 h/kerta. Haluatko lisätöitä koulun tai opiskelun ohelle?

Hattaranmyyjä 2022 

Hattarakioski tulee taas! Kesällä myymme varmuudella hattaraa Ruovedellä. Hattarakioskilla on töissä nuoria. Oletko sinä yksi heistä? 

Ruokakouluohjaaja 2022

Hae ruokakouluohjaajaksi kesän 2022 Ruokakouluun kesäkuussa. Varmistuu myöhemmin saadaanko päiväleiri tänä kesänä toteutettua, mutta hakea kannattaa varmuuden vuoksi. Töitä noin 30 h kesän aikana. Palkkaamme kolme nuorta, jos Ruokakoulu päästään toteuttamaan. 

Lannoitesäkkikeräyspisteen hoitaja 2022

Yhdelle nuorelle töitä on tarjolla Reilu Teko -lannoitesäkkikeräyspisteen hoitajana. Tehtävänäsi on tehdä ja viedä opasteet pisteelle alkukesällä, pitää piste siistinä, laskea säkit säännöllisesti ja tiedottaa yhdistykselle keräyspisteen asioista. Töitä noin 10 - 15 h koko kesän aikana. 

Kalastuslähettiläs 2022 

Oletko innokas kalastaja? Hae töihin kalastuslähettilääksi esittelemään kalastusharrastusta Ruovedellä toisille nuorille. Tehtävänäsi on tehdä alkukesän aikana omien kalaretkiesi yhteydessä viisi erilaista sosiaalisen median sisältöpostausta eri tavoista harrastaa kalastusta Ruovedellä, ja kannustaa näin nuoria kalastusharrastuksen pariin. Tehtävästä sovitaan erillinen korvaus. 

Marjasatohavainnoija 2022 

Kaksi nuorta saa töitä marjasatohavainnoinnissa. Marjasatohavainnoija laskee metsässä paljonko mustikan ja puolukan kukkia, raakileita ja kypsiä marjoja pieneltä alueelta löytyy. Tehtävänä on perustaa havaintoruudut metsään sekä tehdä sovitut laskentakäynnit kevään ja kesän aikana. Kerätty tieto toimitetaan Luonnonvarakeskukseen ohjeiden mukaisesti. 

4H-akatemia-sivustolla kerrotaan lisää 4H:lla töissä olemisesta 

Kysy lisätietoja työpaikoista 4H-yhdistyksen Teijalta, teija.perttula(a)4h.fi tai 0505265465. 

Työnhakulomake

Tällä lomakkeella lähetät hakemuksesi Ruoveden 4H-yhdistyksen töihin ja kerrot kiinnostuksestasi ryhtyä 4H-kerhonohjaajaksi tai 4H-yrittäjäksi. Täytä lomakkeen kentät huolellisesti. 

Haluan työllistyä (voit valita useammankin): *
4H-yhdistyksen jäsenyys
Ysit töihin (voi olla eduksi hakijalle, mutta ei pakollista)

Lähettäessäsi hakulomakkeen, saat vielä vahvistusviestin sähköpostiisi. Täyttämäsi tiedot lähetetään sinulle sähköpostilla. Lomake on suojattu. Tietosuojaseloste