4H-kerho isommille alakoululaisille

Noin 3.-6.-luokkalaisten yleiskerho kokoontuu keskiviikkoiltapäivisin Kirkonkylällä. Kerho on avoin kaikille lapsille koko Ruoveden alueelta. Kerho kokoontuu Ruoveden yhtenäiskoulun ympäristössä ja 4H-yhdistyksen toimitilassa Kohtaamispaikka Aleksiinassa, missä käytössä on runsaasti tilaa toimintaan, keittiö kokkailuun ja isot varastot tarvikkeita ja välineitä monenlaiseen tekemiseen, leikkiin ja pelailuun. 

Pääpaino tässä kerhossa on ulkona liikkumisessa. Huonolla säällä ollaan sisällä. Oma vesipullo kannattaa olla aina mukana ja joka kerralla ulkona liikkumiseen sopivat vaatteet ja jalkineet, ellei erikseen muuta ilmoiteta. 

Kerholaiset saavat itse vaikuttaa toimintaan ja toivoa aiheita kerhokerroille. Rohkeasti kokeilemaan! 

Ilmoittautuminen ennen ensimmäistä kerhokertaa tämän sivun lomakkeella. Tiedot välitetään myös kerhonohjaajille. Ei ilmoittautumista suoraan kerhonohjaajille. 

4H-kerho isommille alakoululaisille

Aloitus: 20.9.2023

Paikka: 4H-toimitila ja kirkonkylän ulkoliikuntapaikat

Ajankohta: Keskiviikko, klo 16-17

Ohjaajat: Heidi ja Eveliina 

Osallistujamäärä: 5 - 12 ilmoittautumisjärjestyksessä

Ilmoittautuminen kauden 2023-2024 kerhoihin 

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Ruoveden 4H-kerhoihin ja nuorten ryhmiin kaudelle 2023- 2024. 

Ilmoittautuminen on pakollista , jotta osallistujan tiedot ja huoltajien yhteystiedot ovat 4H-yhdistyksen ja ohjaajien käytettävissä ensimmäisestä kerhokäynnistä alkaen.  

Täytä perheen jokaisesta ilmoittautujasta oma lomake. 

Ilmoittaudun seuraavaan kerhoryhmään
Kuvauslupa
Kerholaisen 4H-jäsenyys

Uusi jäsen, käy vielä nyt täyttämässä jäsenlomake osoitteessa liity.4h.fi  (avautuu uuteen ikkunaan). Koko perheen liittymistiedot voi toimittaa kerralla. 

Vanha jäsen, tarkista ja päivitä jäsentietosi osoitteessa oma.4h.fi  (avautuu uuteen ikkunaan).

Olethan erikseen yhteydessä Ruoveden 4H-yhdistykseen, jos perheestäsi ei esim. laskutusteknisistä syistä voida liittyä 4H-yhdistyksen jäseneksi. Kerholaiselta laskutetaan tällöin jäsenmaksua vastaava toimintamaksu jäsenmaksun sijaan.