Leirit

Ruoveden 4H:ssa järjestetään päiväleiritoimintaa ja ollaan mahdollisuuksien mukaan mukana toisten toimijoiden järjestämässä leiritoiminnassa.  Suunnittelemme uutta päiväleiriä jälleen kun ajankohta on sopiva! Miltä kuulostaisi vaikkapa Ruokakoulu alakouluikäisille lapsille ja varhaisnuorille?

Ruokakoulu-päiväleiri 

Ruoveden kirkonkylällä 4H-yhdistyksen toimitilassa ja lähiympäristössä ma 19.6. - to 22.6.2023. klo 9 - 14. Ilmoittautuminen 12.5. mennessä! 

Ruokakoulu on ruokaan liittyvää tekemistä, kokemuksia ja elämyksiä sekä liikuntatuokioita. Lapsille tarjotaan mahdollisuus kokea ruokailoa kaikin aistein ja nauttia liikunnan riemusta. Ruokakoulu sopii 8–12-vuotiaille pojille ja tytöille, Ruovedellä olemme rajanneet Ruokakoulun ensisijaisesti 2015 tai aiemmin syntyneille alakouluikäisille. Ruokakoulu tarjoaa neljänä päivänä hauskaa ja hyödyllistä toimintaa kesälomalla. Tervetulleita leirille ovat kaikki Ruoveden alueen lapset ja nuoret sekä myös vapaa-ajanasukkaat. Leiripäivän kesto on 5 - 7 h. 

Kesän 2023 teema Ruokakouluissa ympäri Suomen on lähiruoka!

Jokaiseen leiripäivään kuuluu lasten itsensä valmistama lounas ja välipala, liikuntaa sekä oppimista lähiruuasta ja hyvän ravitsemuksen ja liikunnan merkityksestä. Lisäksi leirin ohjelmaan kuuluu maatilavierailu, jonka kuljetukset sisältyvät leirimaksuun, sekä vähintään yksi erikseen ilmoitettava kahvitus tai ateria jolle myös lasten vanhemmat ovat tervetulleita. Teemme myös muita retkiä ja vierailuja! 

Ruokakoulussa lisätään lasten tietoja ja taitoja liittyen

  • ruoanvalmistukseen
  • terveelliseen ravitsemukseen ja
  • liikuntaan

Ruokakoulujen käytännön toteutuksesta vastaavat 4H-yhdistykset eri puolilla Suomea, Ruovedellä Ruoveden 4H-yhdistys. 

Ruokakoulun osallistumismaksu on 35 euroa. Ruokakoulu on tarkoitettu Ruoveden 4H-yhdistyksen jäsenille. Uusille jäsenille lähetetään osallistumismaksulaskun lisäksi Suomen 4H-liitosta lasku 4H-jäsenmaksusta 35 eur, yksilöjäsenyys/70 eur, perhejäsenyys.  

Min. 7, maks. 10 osallistujaa. 

Sitova ilmoittautuminen Ruoveden 4H-yhdistyksen Ruokakoulu-päiväleirille 2023 

Täytäthän kaikki lomakkeen tiedot huolellisesti! 
Myös varasijoille kannattaa ilmoittautua. 

4H-tilaisuuksissa otettuja kuvia voidaan harkitusti käyttää 4H:n sähköisissä ja painetuissa tiedotusmateriaaleissa
Lupa uimiseen
Jäseneksi liittyminen

Liittymällä Ruoveden 4H-yhdistyksen jäseneksi voit osallistua toimintaamme, esimerkiksi kerhoihin, joko ilmaiseksi tai jäsenetuhintaan. 4H-jäsenmaksut ovat hyvin maltillisia: 35 euroa yksilöjäsenmaksu ja 70 euroa koko perheen jäsenmaksu. Jäseneksi voit liittyä koska tahansa ja jäsenyys on voimassa vuoden liittymiskuukauden alusta alkaen. Jäsenyyteen kuuluu digitaalinen jäsenkortti, josta näet omat tietosi, teet muutokset jäsentietoihin ja yhteystietoihisi, ja jolla saa alennuksia ja etuja. Jäsenillä on lisäksi 4H-tilaisuudet kattava tapaturmavakuutus. Jäseneksi voit liittyä täällä.

Ruokakoulun logo ja kuvituskuva