Liity jäseneksi

Ruoveden 4H-yhdistyksen jäseneksi voit liittyä täyttämällä valtakunnallisen 4H-jäsenlomakkeen.Tutustu jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen täällä.

Valitse lomakkeelta ensin oikea 4H-yhdistys. Seuraavalla sivulla voit täyttää jäsentiedot. Valitse tältä sivulta itsellesi tai perheellesi sopiva jäsenyyden muoto. Voit liittyä henkilöjäseneksi tai perhejäseneksi. Perhejäseneksi voivat liittyä samassa taloudessa asuvat.

Rullaava jäsenkausi

Olemme siirtyneet rullaavaan jäsenkauteen (7.1.2020 alkaen). Jäsenmaksusi ja -kautesi on voimassa 12kk kerrallaan, alkaen liittymiskuukauden alusta. Jäsenmaksukauden päättyessä saat uuden jäsenmaksulaskun.

Jäsenmaksu on yksittäiseltä jäseneltä 35 € ja kaikilta samaan talouteen kuuluvilta yhteensä 70 € vuodessa.

Jäsen, päivitäthän tietosi – näin saat digitaalisen jäsenkortin käyttöön

4H on siirtynyt käyttämään digitaalista jäsenkorttia. Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi. Käyttäjätunnuksesi on matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Samalla toiminnolla voit tilata itsellesi uuden salasanan.

Jos jäsentiedoistasi/lapsesi jäsentiedoista/perheenne jäsentiedoista ei löydy huoltajan yhteystietoja (sähköposti, puhelinnumero), et pääse kirjautumaan digitaaliselle jäsenkortille. Tällöin sinun tulee olla yhteydessä meihin eli omaan 4H-yhdistykseesi, jotta voimme tallentaa huoltajan yhteystiedot jäsenrekisteriimme. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan oma.4h.fi:hin.

4H:n jäsenenä tietosi ovat jäsenrekisterissämme. On tärkeää, että päivität jäsentietosi, kun osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai esimerkiksi matkapuhelinnumerosi on muuttunut. Pystymme palvelemaan jäseniämme parhaiten silloin, kun jäsentiedot ovat ajan tasalla.

Digitaalisessa jäsenkortissa eli oma.4h.fi:ssä pääset tarkistamaan ja muokkaamaan tietojasi. Perheen huoltajana pääset tarkistamaan ja muokkaamaan kaikkien perheen jäsenten tietoja. Muistathan käyttää samaa sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa vain yhdellä henkilöllä.

4H:n jäsenenä sinulla on käytössäsi niin paikallisia kuin valtakunnallisia jäsenetuja. Näet kaikki käytössäsi olevat jäsenedut omalla digitaalisella jäsenkortillasi.

Tarkempaa tietoa digitaalisesta jäsenkortista: https://4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/jasentietojen-muokkaaminen/

Tarkempaa tietoa jäseneduista: https://4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/jasenedut/

 

Kiitos! Jokainen maksettu jäsenmaksu on iso tuki paikalliselle nuorisotyölle

Mitä olisi yhdistys ilman jäseniä? Odotamme, että mahdollisimman moni Ruoveden 4H-toiminnassa mukana oleva nuori liittyy jäseneksi Ruoveden 4H-yhdistykseen.

Joissain toiminnoissamme voivat olla mukana vain 4H-jäsenet, joitain tarjoamme kaikille paikkakunnan nuorille avoimina. 4H-yhdistyksessä on paljon sellaisiakin jäseniä, jotka eivät käy kerhoissa tai muussa toiminnassa juuri nyt, mutta haluavat olla jäseniä ja maksaa jäsenmaksun kannatuksen vuoksi.

Jäsenmaksutuotoilla yhdistyksessä tehdään tärkeää nuorisotyötä omalla paikkakunnalla!

Vinhan kirjakaupasta jäsenkorttia näyttämällä 10 % alennus kaikista tuotteista (paitsi postimerkit)