Yhdistyksemme

4H on tekemistä, oppimista ja inspiraatiota! Ruoka, metsä ja luonto sekä käsillä tekeminen ovat toimintamme ydintä. Muita suosittuja teemoja ovat esimerkiksi eläimet, puutarha, ympäristö ja kansainvälisyys. Kun näihin lisätään yrittäjämäisen asenteen ja työelämätaitojen oppiminen, niin huvi ja hyöty kulkevat käsi kädessä. 4H on myös uusia kavereita ja ystäviä, joiden kanssa opitaan ja koetaan, innostutaan ja onnistutaan. 

Jäsenenä olet osa 4H-yhdistystä 

4H:ssa jäsenenä voit osallistua toimintaan, hankkia osaamista, vaikuttaa tai pelkästään kannattaa paikallista nuorisotyötä maksamalla jäsenmaksun. 

Jäsensivulla kerromme, mitä jäsenyys 4H-yhdistyksessä tarkoittaa sekä vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin 4H-jäsenyydestä. 

Toiminnanjohtaja ja hallitus kehittävät 4H-toimintaa

Ruoveden 4H-yhdistyksessä toimivat toiminnanjohtaja Teija Perttula, sekä kuusijäseninen 4H-yhdistyksen hallitus. Hallitus kokoontuu noin neljä kertaa vuodessa päättämään yhdistyksen toimintaan liittyvistä asioista.

Ruoveden 4H-yhdistyksen hallitukseen kuuluvat:

Maija Hursti, puheenjohtaja

Sofia Koivunen, varapuheenjohtaja

Ritva Saarinen

Tarja Kallonen

Annakaisa Penttilä

Mirella Myntti

Vuonna 2019 Ruovedellä lähdettiin 733 kertaa Ruoveden 4H-yhdistyksen järjestämään kerhoon. Leiritoiminnassa oli mukana toista kymmentä lasta ja nuorta. Palkkoja kauttamme sai 15 nuorta, yhteensä 7296,92 euroa, ja 11 nuorta 4H-yrittäjää ilmoitti yhteenlasketuksi myyntitulokseen 10157,92 euroa. Erilaisilla järjestämillämme työelämä-, metsäkasvatus-, ym. kursseilla ja vastaavantyyppisissä toiminnoissa mukana oli yli 300 lasta ja nuorta.

Lisäksi olimme järjestäjinä ja mukana monissa erilaisissa tapahtumissa joissa sadat lapset, nuoret ja aikuiset saivat osallistua järjestämiimme kilpailuihin ja toimintapisteisiin.

Jäseniä yhdistyksessämme oli vuonna 2019 115, joista nuoria 98.

Aikuisia vapaaehtoisia toiminnassa oli mukana yli 20.

Kiitos monille kanssamme yhteistyötä tekeville ja toiminnassa mukana oleville!