Yhdistyksemme

4H on tekemistä, oppimista ja inspiraatiota! Ruoka, metsä ja luonto sekä käsillä tekeminen ovat toimintamme ydintä. Muita suosittuja teemoja ovat esimerkiksi eläimet, puutarha, ympäristö ja kansainvälisyys. Kun näihin lisätään yrittäjämäisen asenteen ja työelämätaitojen oppiminen, niin huvi ja hyöty kulkevat käsi kädessä. 4H on myös uusia kavereita ja ystäviä, joiden kanssa opitaan ja koetaan, innostutaan ja onnistutaan. 

Jäsenenä olet osa 4H-yhdistystä 

4H:ssa jäsenenä voit osallistua toimintaan, hankkia osaamista, vaikuttaa tai pelkästään kannattaa paikallista nuorisotyötä maksamalla jäsenmaksun. 

Jäsensivulla kerromme, mitä jäsenyys 4H-yhdistyksessä tarkoittaa sekä vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin 4H-jäsenyydestä. 

Toiminnanjohtaja ja hallitus kehittävät 4H-toimintaa

Ruoveden 4H-yhdistyksessä toimivat toiminnanjohtaja Teija Perttula, sekä kuusijäseninen 4H-yhdistyksen hallitus. Hallitus kokoontuu noin neljä kertaa vuodessa päättämään yhdistyksen toimintaan liittyvistä asioista.

Ruoveden 4H-yhdistyksen hallitukseen kuuluvat:

  • Maija Hursti, puheenjohtaja
  • Sofia Koivunen, varapuheenjohtaja
  • Rasmus Korppoo
  • Tarja Kallonen
  • Annakaisa Penttilä
  • Mirella Myntti

4H-toiminta Ruovedellä lukuina

Vuonna 2021 Ruovedellä lähdettiin 670 kertaa Ruoveden 4H-yhdistyksen järjestämään kerhoon. Palkkoja ja palkkioita kauttamme sai 15 nuorta, yhteensä 4505,00 euroa. 11 nuorta 4H-yrittäjää ilmoitti yhteenlasketuksi myyntitulokseen 23827,31 euroa. Erilaisissa järjestämissämme työelämä-, metsäkasvatus-, ym. koulutuksissa ja vastaavantyyppisissä toiminnoissa mukana oli yli 330 lasta ja nuorta.

Lisäksi olimme järjestäjinä ja mukana erilaisissa tapahtumissa, joissa sadat lapset, nuoret ja aikuiset saivat osallistua järjestämiimme kilpailuihin ja toimintapisteisiin.

Jäseniä yhdistyksessämme oli vuonna 2021 110, joista nuoria 91.

Aikuisia vapaaehtoisia toiminnassa oli mukana yli 20. 

Kiitos monille kanssamme yhteistyötä tekeville ja toiminnassa mukana oleville!