4H-Safkasankarit 3.-6.lk

3.-6.-luokkalaisten kokkailukerho kokoontuu torstai-iltaisin Kirkonkylällä. Kerho on avoin kaikille pitäjän tytöille ja pojille. Kerho kokoontuu ainakin aluksi Ruoveden 4H-yhdistyksen toimitilassa Kohtaamispaikka Aleksiinassa, missä käytössä on hyvä keittiö ja runsaasti tilaa muuhunkin toimintaan. 

Kerhossa leivotaan, kokkaillaan, tutustutaan ruoka-asioihin ja 4H-järjestön toiminta-ajatuksen mukaisesti sivutaan myös yrittäjyyskasvatusaiheita toiminnallisesti. Kerholaiset saavat itse vaikuttaa toimintaan ja toivoa aiheita kerhokerroille. Rohkeasti kokeilemaan! Safkasankarit -kerhoissa kokkaillaan kestävästi!

Ilmoittautuminen ennen ensimmäistä kerhokertaa tämän sivun lomakkeella. Tiedot välitetään myös kerhonohjaajille. Ei ilmoittautumista suoraan kerhonohjaajille. 

Kokkailukerho 
4H-Safkasankarit

Aloitus: Ke 20.9.2023

Paikka: 4H-toimitila

Ajankohta: Torstai klo 17 - 18.30

Ohjaajat: Nea ja Ella 

Osallistujamäärä: 5 - 12 ilmoittautumisjärjestyksessä

Ilmoittautuminen kauden 2023-2024 kerhoihin 

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Ruoveden 4H-kerhoihin ja nuorten ryhmiin kaudelle 2023- 2024. 

Ilmoittautuminen on pakollista , jotta osallistujan tiedot ja huoltajien yhteystiedot ovat 4H-yhdistyksen ja ohjaajien käytettävissä ensimmäisestä kerhokäynnistä alkaen.  

Täytä perheen jokaisesta ilmoittautujasta oma lomake. 

Ilmoittaudun seuraavaan kerhoryhmään
Kuvauslupa
Kerholaisen 4H-jäsenyys

Uusi jäsen, käy vielä nyt täyttämässä jäsenlomake osoitteessa liity.4h.fi  (avautuu uuteen ikkunaan). Koko perheen liittymistiedot voi toimittaa kerralla. 

Vanha jäsen, tarkista ja päivitä jäsentietosi osoitteessa oma.4h.fi  (avautuu uuteen ikkunaan).

Olethan erikseen yhteydessä Ruoveden 4H-yhdistykseen, jos perheestäsi ei esim. laskutusteknisistä syistä voida liittyä 4H-yhdistyksen jäseneksi. Kerholaiselta laskutetaan tällöin jäsenmaksua vastaava toimintamaksu jäsenmaksun sijaan.