Kohtaamispaikka Aleksiina

Kohtaamispaikka on lasten, nuorten, perheiden, aikuisten ja ikäihmisten toimitila, jossa eri toimijat järjestävät tekemistä ja toimintaa kukin omalle kohderyhmälleen. Lisäksi tilaa on mahdollista vuokrata kokous-, koulutus-, ja vaikkapa perhejuhlakäyttöön lasten synttäreitä varten. Tervetuloa varaamaan tila ryhmäsi käyttöön! 

Tilassa toimivat vakituisesti Ruoveden 4H-yhdistys, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Ruoveden yhdistys ja Ruoveden kunta sekä Keiturin Sote. Varauskalenteria ylläpitää kaikkien toimijoiden puolesta Ruoveden 4H-yhdistys. 

Sijainti

Urheilutie 1/Honkalantie 16, 34600 Ruovesi

Vuokrahinnat

10 euroa/2h, seuraavat tunnit 10 euroa/h. Laskutukset muutaman kuukauden välein.

Vuokrauksen pelisäännöt

Vuokraaja vastaa siivouksesta tilaohjeen mukaan. Huonekalut ja muut tavarat tulee laittaa takaisin samoille paikoille tilaisuuden jälkeen. 

Tilojen varsinaisilla vuokralaisilla on oikeus kulkea omiin huoneisiinsa tai säilytyskalusteille. 

Varaajien käytössä ovat 

Kokouskalusteet, nojatuolit, valkokangas ja videotykki (ei äänentoistoa), lasten leikkinurkkaus, jumppamattoja

Keittiö: uuni ja liesi, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi, astianpesukone, astiat (ei ihan täyttä astiastoa)

Varaukset ja tiedustelut

Tarkista reaaliaikainen varaustilanne kalenterista ja tee varaus 4H-yhdistyksestä sähköpostitse teija.perttula(a)4h.fi tai puhelimitse p.  050 526 5465 (mieluiten ma-to klo 9-16). Myös tilojen esittelystä on hyvä sopia etukäteen.

Tilaa varatessasi varaudu kertomaan nimesi, organisaatio jota edustat, yhteystietosi, laskutusosoitteesi, tilavarauksen tarkoitus ja arvioitu osallistujamäärä, varauksen ajankohta ja kellonajat sekä mahdollisesti Y-tunnus tai henkilötunnus laskuttamista varten.

Avain noudettavissa varaajalle luovutettavalla koodilla tilaohjeen mukaisesti.