Kohtaamispaikka Aleksiina

Kohtaamispaikka on lasten, nuorten, perheiden, aikuisten ja ikäihmisten toimitila, jossa eri toimijat järjestävät tekemistä ja toimintaa kukin omalle kohderyhmälleen. Lisäksi tilaa on mahdollista vuokrata kokous-, koulutus-, ja vaikkapa perhejuhlakäyttöön lasten synttäreitä varten. Tervetuloa varaamaan tila ryhmäsi käyttöön! 

Tilassa toimivat vakituisesti Ruoveden 4H-yhdistys, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Ruoveden yhdistys ja Ruoveden kunta sekä Keiturin Sote. Varauskalenteria hoitaa kaikkien toimijoiden puolesta Ruoveden 4H-yhdistys. Tilaa ylläpidetään yhteisvoimin. 

Sijainti

Urheilutie 1/Honkalantie 16, 34600 Ruovesi, K-Market Ruoveden vieressä

Vuokrahinnat

10 euroa/2h, seuraavat tunnit 10 euroa/h. Laskutukset muutaman kuukauden välein.

Vuokrauksen pelisäännöt

Vuokraaja vastaa siisteydestä. Huonekalut ja muut tavarat tulee laittaa takaisin samoille paikoille tilaisuuden jälkeen. Pinnat tulee puhdistaa. Osa ryhmistä käyttää tiloja ilman kenkiä, pidä lattia puhtaana. 

Tilojen varsinaisilla vuokralaisilla on oikeus kulkea omiin huoneisiinsa tai säilytyskalusteille. 

Tilaohjeessa kerromme toimitilan tarkemmat käyttöperiaatteet 

Varaajien käytössä ovat

Kokouskalusteet, nojatuolit, lasten leikkinurkkaus, jumppamattoja, valkokangas. Ruoveden 4H-yhdistyksen videoprojektori ja kokouskaiutin ovat halutessasi käytössäsi. Niiden käytöstä kannattaa olla etukäteen yhteydessä, jotta ne ovat varmasti toimitilassa kun niitä tarvitaan. 

Keittiö: uuni ja liesi, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi, astianpesukone, astiat (iso määrä lautasia, kahvikuppeja, aterimia ja ruuanvalmistusvälineitä)

Varaukset ja tiedustelut

Tarkista reaaliaikainen varaustilanne alla olevasta kalenterista ja tee varaus 4H-yhdistyksestä sähköpostitse osoitteesta teija.perttula(a)4h.fi. Myös tilojen esittelystä on hyvä sopia etukäteen. Voit olla yhteydessä myös viestillä tai puhelimitse. Yhteystiedot-sivulla kaikki Ruoveden 4H-yhdistyksen yhteystiedot

Huomioi varatessasi valmisteluun ja jälkitöihin tarvitsemasi aika. Tilassa voi olla muita varauksia ennen varaamaaasi vuoroa ja sen jälkeen. 

Tilaa varatessasi varaudu kertomaan nimesi, organisaatio jota edustat, yhteystietosi, laskutusosoitteesi, tilavarauksen tarkoitus ja arvioitu osallistujamäärä, varauksen ajankohta ja kellonajat sekä mahdollisesti Y-tunnus tai henkilötunnus laskuttamista varten.

Avain noudettavissa varaajalle luovutettavalla koodilla.